AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını uzun saçlı görmek

Kahve falında kocasını uzun saçlı görmek

Kahve falında kocasını uzun saçlı görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, müşterilerinin çoğalacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını uzun saçlı gördüyseniz:

  • Aslen bazı planları olabilir.

Kahve falında kocasının saçını uzun görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya rivayet eder.

Kahve falında kocasını uzun saçlı görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun saç örmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında uzun saç kesmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin saçını uzun görmek iyi konumlara geleceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun ve siyah saç görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun saçını uzun görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir