AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin saçını uzun görmek

Kahve falında sevgilinin saçını uzun görmek

Kahve falında sevgilinin saçını uzun görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin saçını uzun gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, size belli ettiğinden çok daha fazla beğeniyor.

Kahve falında sevgilinin saçını uzun görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uzun saçlı görmek zaaflarına kapılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle uzun yola çıkmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi uzun görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu sevgili görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, rütbe edineceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir