AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının saçını kesmek

Kahve falında kocasının saçını kesmek

Kahve falında kocasının saçını kesmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının saçını kesmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Kahve falında kocanın saçını kesmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında kocasının saçını kesmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının sakalını kesmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını kesmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına işarettir.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçlarının beyazladığını görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işarettir.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek çözümlere kavuşacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kocasının saçlarının döküldüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir