AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın saçını kesmek

Kahve falında kocanın saçını kesmek

Kahve falında kocanın saçını kesmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kocasının saçını kesmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın saçını kesmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sakalını kesmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını kesmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının saçlarının döküldüğünü görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçını beyazlamış görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının saçının döküldüğünü görmek büyük bir sorun oluşacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir