AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını kesmek

Kahve falında kocasını kesmek

Kahve falında kocasını kesmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında kocasını kesmek gördüyseniz:

  • Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir.

Kahve falında kocasını kesmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında kocanın saçını kesmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında kocasının saçını kesmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının sakalını kesmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocanın vurulduğunu görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayla yatmak huzurlu bir hayat süreceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocayla tartışmak ağız tadına kavuşacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının yalan söylediğini görmek ortamın bir hayli gerileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir