AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının saçını görmek

Kahve falında kocasının saçını görmek

Kahve falında kocasının saçını görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının saçını gördüyseniz:

  • Ekstra gelirler sağlayacak kaynaklar bulunması ilgi alanlarınızı genişletmenize veya yeni girişimlerde bulunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kocasının saçının beyazladığını görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasını beyaz saçlı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında kocasının saçını kesmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının saçının döküldüğünü görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının saçlarının beyazladığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir