AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını beyaz saçlı görmek

Kahve falında kocasını beyaz saçlı görmek

Kahve falında kocasını beyaz saçlı görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kar sağlayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında kocasını beyaz saçlı gördüyseniz:

  • Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Kahve falında kocasını beyaz saçlı görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, imkânların çok daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kocasının saçını beyazlamış görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının saçını beyaz görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında kocasının saçını uzun görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük bir acı duyacağına işarettir.

Kahve falında kocasını uzun saçlı görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, para yatıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının saçını görmek mal ve varlık sahibi olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının saçlarının beyazladığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir