AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının saçının döküldüğünü görmek

Kahve falında kocasının saçının döküldüğünü görmek

Kahve falında kocasının saçının döküldüğünü görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yeni mallara sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının saçının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında kocasının saçını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının saçlarının beyazladığını görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işarettir.

Kahve falında kocasının saçının beyazladığını görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını beyaz saçlı görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçını beyazlamış görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, bunun için her gün şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını uzun saçlı görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında kocasının saçının döküldüğünü görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir