AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının makatını görmek

Kahve falında başkasının makatını görmek

Kahve falında başkasının makatını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının makatını gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Kahve falında kıllı makat görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Kahve falında makatta kıl görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında makat görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında makattan kurt dökmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının makatını görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makattan yılan çıktığını görmek yarınlarına inanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında erkek makatı görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında makattan solucan çıktığını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir