AnaSayfa / Genel / Kahve falında makatta kan görmek

Kahve falında makatta kan görmek

Kahve falında makatta kan görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayat boyu çok sevileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında makatta kan gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Kahve falında makatta kan görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makattan kan geldiğini görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının makatını görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında makattan solucan çıktığını görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının makatını görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makat deliği görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında makatından kurt çıktığını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Kahve falında kadın makatı görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir