AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek

Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek

Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, parasız kalacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının küpe taktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin küpe taktığını görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun küpe taktığını görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin küpe taktığını görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi küpe taktığını görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek üzüntülü bir haber alınacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir