AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda zorlansanız bile, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocasını bıçaklanmış görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kocasının bıçaklandığını görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, makamının sürekli yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kardeş tarafından bıçaklanmak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklandığını görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak bazen umutlarını yitireceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir