AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının bıçaklandığını görmek

Kahve falında kocasının bıçaklandığını görmek

Kahve falında kocasının bıçaklandığını görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında kocasının bıçaklandığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını bıçaklanmış görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bıçak görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat bıçağı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz ve bıçak görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının bıçaklandığını görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir