AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının edep yerini görmek

Kahve falında kocasının edep yerini görmek

Kahve falında kocasının edep yerini görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının edep yerini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Kahve falında kocasının edep yerini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının edep yerini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin edep yerini görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birinin edep yerini görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının edep yerini görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin edep yerini görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kızının edep yerini görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek edep yerini görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir