AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin edep yerini görmek

Kahve falında erkeğin edep yerini görmek

Kahve falında erkeğin edep yerini görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin edep yerini gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin edep yerini görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin edep yerini görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek edep yerini görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının edep yerini görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında edep yerini traş etmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin edep yerini görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin edep yerini görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir