AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin edep yerini görmek

Kahve falında bir erkeğin edep yerini görmek

Kahve falında bir erkeğin edep yerini görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hikmet sahibi olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin edep yerini gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin edep yerini görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, kalp kırıklığı olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek edep yerini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin edep yerini görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin edep yerini görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında edep yerini traş etmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin edep yerini görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının edep yerini görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, sorunlarını gidereceğine işarettir.

Kahve falında kadının edep yerini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir