AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinin edep yerini görmek

Kahve falında ünlü birinin edep yerini görmek

Kahve falında ünlü birinin edep yerini görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, üzeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinin edep yerini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Kahve falında ünlü birinin edep yerini görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının edep yerini görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün edep yerini görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına alamet eder.

Kahve falında edep yerini yıkamak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, mekân değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının edep yerini görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında bayan edep yeri görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kızının edep yerini görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine alamet eder.

Kahve falında bayanın edep yerini görmek hayallerine ulaşacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir