AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının edep yerini görmek

Kahve falında bir kadının edep yerini görmek

Kahve falında bir kadının edep yerini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının edep yerini gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bir fikre sahip olmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında bir kadının edep yerini görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kadının edep yerini görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kadın edep yeri görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kendine olan güvenini yitireceğine delalettir.

Kahve falında bayanın edep yerini görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayattan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında edep yerini yıkamak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek edep yerini görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında edep yerini kıllı görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının edep yerini görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir