AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının çiş yaptığını görmek

Kahve falında kocasının çiş yaptığını görmek

Kahve falında kocasının çiş yaptığını görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği hayatınızda fark yaratabilir.

Kahve falında kocasının çiş yaptığını görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kocasını çiş yaparken görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, dertlerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiş içmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında inek çişi görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta çişini yapmak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında siyah çiş görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çişini içmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye çiş yapmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir