Kahve falında bir kadının bıçaklandığını görmek

Kahve falında bir kadının bıçaklandığını görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, variyetini çoğaltacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında bıçaklı kadın görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının elinde bıçak görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Kahve falında eli bıçaklı kadın görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadın tarafından bıçaklanmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının bıçaklandığını görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında kadının bıçaklandığını görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından bıçaklanmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet eder.

Kahve falında bıçaklanmış kadın görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir