Kahve falında yeşil bıçak görmek

Kahve falında yeşil bıçak görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, güzel haberler alacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bıçak gördüyseniz:

  • Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bıçak görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Kahve falında birine bıçak vermek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında dizden bıçaklanmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını bıçaklanırken görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bıçaklı birini görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçağı düşürmek çok büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından bıçaklanmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir