AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin saçını uzun görmek

Kahve falında kardeşinin saçını uzun görmek

Kahve falında kardeşinin saçını uzun görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, muradınıza ereceğinize, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin saçını uzun gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz didiklemenizde fayda var.

Kahve falında kardeşinin saçını uzun görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçının uzun olduğunu görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını uzun görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında uzun saç kılı görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek bazı kayıplar olabileceğine, aile hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyalı uzun saç görmek hayaller kurulacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçların uzun olduğunu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir