AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli sakal görmek

Kahve falında kirli sakal görmek

Kahve falında kirli sakal görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli sakal gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında kendini kirli sakallı görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli sakal görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kirli sakallı birini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işarettir.

Kahve falında kirli sakal birini görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kirli sakal bırakmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sakalı erkek görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı beyaz görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, insanları kandıracağına işarettir.

Kahve falında sakal taramak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir