AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma şeftali görmek

Kahve falında elma şeftali görmek

Kahve falında elma şeftali görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, rakiplerin her konuda fark atacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına rivayet eder.

Kahve falında elma şeftali gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi veya belli konularda atılım yapmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şeftali ve elma görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve şeftali toplamak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında elma ve şeftali görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında elma şeftali görmek yaşama dört elle sarılacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına tabir olunur.

Kahve falında şeftali yedirmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı şeftali görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali koparmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, işsizin iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir