Kahve falında şeftali kayısı görmek

Kahve falında şeftali kayısı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, derdin sona ereceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında şeftali kayısı gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında şeftali kayısı görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı ve şeftali görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, malını ve parasını sağlama alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali ve kayısı görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, gözyaşına boğulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali soyup yemek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali satın almak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil şeftali görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken şeftali yemek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali kabuğu yemek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir