AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali ve armut görmek

Kahve falında şeftali ve armut görmek

Kahve falında şeftali ve armut görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali ve armut gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Kahve falında armut ve şeftali görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında armut şeftali görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali ve armut görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulur.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali toplamak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının şeftali yediğini görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında güzel şeftali görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Kahve falında olgun şeftali yemek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, her zaman çok üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında şeftali yediğini görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir