AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacında şeftali görmek

Kahve falında ağacında şeftali görmek

Kahve falında ağacında şeftali görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kendisiyle övüneceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ağacında şeftali gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında ağacında şeftali görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali ağacı görmek mutluluktan havalara uçacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali koparmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek büyük başarılar elde edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında şeftali ağacı dikmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan şeftali yemek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali yemek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir