AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının yalan söylediğini görmek

Kahve falında kocasının yalan söylediğini görmek

Kahve falında kocasının yalan söylediğini görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ün yapmayı başaracağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sohbetinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Kahve falında kocaya yalan söylemek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kocasının yalan söylediğini görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın yalan söylediğini görmek gerçek mutluluğu tadacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına yalan söylemek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye yalan söylemek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisine yalan söylemek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında anneye yalan söylemek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir