AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerin ısırdığını görmek

Kahve falında köpeklerin ısırdığını görmek

Kahve falında köpeklerin ısırdığını görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret eder.

Kahve falında köpeklerin ısırdığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin bacağını ısırdığını görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında başka birini köpek ısırdığını görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin ayağını ısırdığını görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yavru köpeğin ısırdığını görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin arkadaşını ısırdığını görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ısırdığı görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini köpek ısırdığını duymak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir