AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kendini ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin kendini ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin kendini ısırdığını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, kendini yiyip bitireceğine, önünü açacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında kızını köpek ısırdığını görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin yüzünü ısırdığını görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işarettir.

Kahve falında siyah köpek ısırmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini köpek ısırdığını duymak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin bir başkasını ısırdığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını köpek ısırdığını görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeği ısırdığını görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin birini ısırdığını görmek kırgınların barışacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir