AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin damat olduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin damat olduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin damat olduğunu görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin damat olduğunu gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında sevgilisinin damatlık giydiğini görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin damatlık giydiğini görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini damatlıkla görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi damat görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi damatlıkla görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi damat olarak görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, terfi alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin damat olduğunu görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini damatlıkla görmek kazancın ikiye katlanacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir