AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının saçını beyaz görmek

Kahve falında kocasının saçını beyaz görmek

Kahve falında kocasının saçını beyaz görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının saçını beyaz gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında kocasını beyaz saçlı görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının saçını beyazlamış görmek borçlarının kalmayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçını beyaz görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında kocasını uzun saçlı görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının saçını kesmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kocasının saçlarının beyazladığını görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının saçının beyazladığını görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir