AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide görmek

Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide görmek

Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine yorulur.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hatalarını düzelteceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınlarla görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir