AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta armut görmek

Kahve falında ağaçta armut görmek

Kahve falında ağaçta armut görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta armut gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında armut ağacı ve armut görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında armut ağacı görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan armut koparıp yemek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan armut yemek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan armut almak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında armut ağacının çiçek açtığını görmek yaşama isteğinin artacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek fenalıkta bulunmaya, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir