AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveci armut görmek

Kahve falında deveci armut görmek

Kahve falında deveci armut görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, mallarının artacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deveci armut gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında deveci armut görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında deveci armudu görmek kuş gibi hafifleyeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında armut pişirmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorunlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye armut vermek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında muz ve armut görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil armut görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut dökmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir