AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasına ağlamak

Kahve falında kocasına ağlamak

Kahve falında kocasına ağlamak rakipleri mağlup edeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, dertlerin günden güne artacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında kocasına ağlamak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında kocanın ağladığını görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocanın ağladığını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının öldüğüne ağlamak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında kocasına ağlamak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocası için ağlamak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kocanın erkeklik organını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını şişman görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında kocasını sakallı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir