AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası için ağlamak

Kahve falında kocası için ağlamak

Kahve falında kocası için ağlamak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına işaret eder.

Kahve falında kocası için ağlamak gördüyseniz:

  • Bir kutlamanın özel hayatınız ya da iş yaşamınız açısından olumlu açılımları olabilir.

Kahve falında kocanın ağladığını görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının öldüğüne ağlamak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kocası için ağlamak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocanın ağladığını görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kocasına ağlamak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kocalı olmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına inanılır.

Kahve falında kocasını evli görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir