AnaSayfa / Genel / Kahve falında koca tarafından dövülmek

Kahve falında koca tarafından dövülmek

Kahve falında koca tarafından dövülmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koca tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız son derece olumlu olacak.

Kahve falında kocası tarafından aldatılmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına yorulur.

Kahve falında koca tarafından dövülmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kocan tarafından aldatıldığını görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına delalettir.

Kahve falında kocan tarafından aldatılmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından yıkanmak başarıların artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak büyük bir yükten kurtulacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir