AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası tarafından öpülmek

Kahve falında kocası tarafından öpülmek

Kahve falında kocası tarafından öpülmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kişinin afiyette olacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, alanında marka bir isim olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, malların çoğalacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalettir.

Kahve falında kocası tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Kahve falında kocası tarafından aldatılmak ona kavuşacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocan tarafından aldatılmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocan tarafından aldatıldığını görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından aldatıldığını görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında koca tarafından aldatıldığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işarettir.

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak heveslerin söneceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından evlendirilmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir