AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası tarafından dövülmek

Kahve falında kocası tarafından dövülmek

Kahve falında kocası tarafından dövülmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, daha pozitif biri olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Birbirinden farklı konuları ya da başlıkları birbiriyle sentezlemek sizin için ilginç bir yaklaşım olsa da, istediğiniz sonuçları getirmesi zor olabilir.

Kahve falında kocan tarafından aldatılmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında kocası tarafından yıkanmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalettir.

Kahve falında kocası tarafından kıskanılmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işarettir.

Kahve falında kocası tarafından öpüldüğünü görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kocası tarafından boğulmak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında kocası tarafından aldatıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir