AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası tarafından yıkanmak

Kahve falında kocası tarafından yıkanmak

Kahve falında kocası tarafından yıkanmak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, insanlarla tartışacağına, hasret gidereceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocası tarafından yıkanmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı ya da ruh değişikliklerinizi saklamanızda fayda var.

Kahve falında kocası tarafından öpüldüğünü görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından aldatıldığını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koca tarafından aldatılmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocan tarafından aldatılmak küslükleri bitireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında kocası tarafından yıkanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında koca tarafından dövülmek neşesini kaçıracağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir