AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının boğulduğunu görmek

Kahve falında kocasının boğulduğunu görmek

Kahve falında kocasının boğulduğunu görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Kahve falında kocasının boğulduğunu görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına işarettir.

Kahve falında kocası tarafından boğulmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadın tarafından boğulmak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yardımcı olmayacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının boğulduğunu görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu boğulurken kurtarmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin denizde boğulduğunu görmek ona kol kanat gereceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir