AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta armut koparmak

Kahve falında ağaçta armut koparmak

Kahve falında ağaçta armut koparmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta armut koparmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında armut ağacından düşmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ortalığın karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut ağacından armut yemek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında armut ağacına çıkmak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan armut yemek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta armut toplamak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir