AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan armut almak

Kahve falında ağaçtan armut almak

Kahve falında ağaçtan armut almak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, yokluğa düşeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan armut almak gördüyseniz:

  • Hassas bir karar almadan önce duygularınızı göstermemenizde fayda var.

Kahve falında ağaçtan armut toplamak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan armut koparıp yemek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında armut ağacına çıkmak geçimi zorluklarla kazanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalettir.

Kahve falında ağacında armut görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta armut koparmak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut ve armut ağacı görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir