AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman yüzük görmek

Kahve falında kocaman yüzük görmek

Kahve falında kocaman yüzük görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, hayatının iplerini eline alacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman yüzük gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında kocaman yüzük görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman karga görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman solucan görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman beyaz fare görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kocaman bir köpek görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman güneş görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman bir kurbağa görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir