AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman siyah köpek görmek

Kahve falında kocaman siyah köpek görmek

Kahve falında kocaman siyah köpek görmek hataların düzeltileceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kocaman siyah köpek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Kahve falında kocaman siyah köpek görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, günden güne sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kocaman köpek görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman köpek görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman köpek balığı görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman beyaz köpek görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kocaman bir köpek görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kocaman siyah yılan görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah fare görmek sonradan da çok üzüleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir