AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir havuz görmek

Kahve falında kocaman bir havuz görmek

Kahve falında kocaman bir havuz görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kazanılan paranın artacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına inanılır.

Kahve falında kocaman bir havuz gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin.

Kahve falında kocaman havuz görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman bir havuz görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah örümcek görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman mantar görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman yumurta görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında kocaman yatak görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman dolunay görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman balık yakalamak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir