AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman otobüs görmek

Kahve falında kocaman otobüs görmek

Kahve falında kocaman otobüs görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uzak bir yola gidileceğine, varını yoğunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kocaman otobüs gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Kahve falında kocaman otobüs görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman ayak görmek bolluk ve bereketin artacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Kahve falında kocaman bir gemi görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında kocaman güvercin görmek elinize para geçeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman kabak görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman balık yakalamak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman turp görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir