AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kırmızı elma görmek

Kahve falında kocaman kırmızı elma görmek

Kahve falında kocaman kırmızı elma görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına inanılır.

Kahve falında kocaman kırmızı elma gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında kocaman kırmızı elma görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, adını aklamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman elma görmek başının derde gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elma yıkamak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, başına türlü işler geleceğine inanılır.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek rahat bir yaşama kavuşulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı büyük elma görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir