AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kuşlar görmek

Kahve falında kocaman kuşlar görmek

Kahve falında kocaman kuşlar görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman kuşlar gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Kahve falında kocaman kuşlar görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman kurt görmek iyi şeyler yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman tavşan görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman böcekler görmek düzenli bir işe girileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında kocaman kahverengi yılan görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman mantar görmek hanesine huzurun dolacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman tencere görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir